Thursday, April 26, 2018

CarrefourSA, “Arı Varsa Hayat Var” Projesi ile
Doğru ve Kaliteli Balın Adresi Oluyor 


Türkiye organize perakende sektörünün öncü markası CarrefourSA, teknik arıcılığı destekleyerek yerel üretime katkı sağlamak, tüketicilerine doğru ve kaliteli bal sunmak amacıyla Arı Varsa Hayat Var projesini başlattı. Proje kapsamında ürün güvenliği ve izlenebilirliği sağlanmış doğru ve kaliteli ballar, CarrefourSA reyonlarındaki yerlerini aldı.

CarrefourSA Gıda Kategori Genel Müdür Yardımcısı Ayşin Işıkgece, Arı Varsa Hayat Var Projesi’ne ilişkin olarak: “Reyonlarımıza doğru ve kaliteli bal getirebilmek amacıyla Adana, Ardahan ve Kars’ta 40’ı kadın olmak üzere 200 arıcıya toplam 20 gün teorik ve pratik eğitimler verdik. "Arı Varsa Hayat Var" projesi çerçevesinde kadın arıcıların sayısı artırılarak istihdama katkı sağlanırken ürün güvenliği ve izlenebilirliği sağlanmış, doğru ve kaliteli ballar, tüketicilerle buluşuyor." dedi. Haberin devamı https://chefsdergisi.blogspot.com.tr/p/sektor.html 

No comments: