Pazartesi, Temmuz 17, 2017

Pernigotti IL Gelato ile Madagaskar’dan Antep’e özgün bir lezzet serüveni

Pernigotti IL Gelato dondurma deneyimine çok farklı bir soluk getirecek yepyeni kap serisini çıkardı. Bu seriyi özel kılan ise, dondurmalara lezzet katan kakao ve meyvelerin, en yüksek kaliteyle yetiştikleri ülkelerden geliyor olması.

Madagaskar’ın vanilyası, Santo Domingo’nun kakaosu, Antep’in fıstığı ve İtalya’nın meşhur Gianduia çikolatası Pernigotti IL Gelato lezzetiyle bütünleşiyor. Tamamen doğal ve en kaliteli malzemelerle hazırlanan dondurmalar, farklı coğrafyalara özgü lezzetleri tatma imkanı sunuyor. Pernigotti IL Gelato İtalyanlar’ın dondurmadaki ustalığını günlük hayata taşıyarak, neşe ve keyif dolu bir yaz vadediyor.

İtalya’nın en köklü dondurma markalarından Pernigotti IL Gelato, Türkiye’deki dondurma alışkanlıklarını değiştirmeye devam ediyor. Son olarak dondurma severlerle buluşan kap serisi, doğal ve kaliteli dondurma deneyimini yepyeni bir boyuta taşıyor. Serideki dondurmalara lezzetini veren tatların tümü, asıl kökeni olan ülkelerden alınıyor. Nefis vanilya Madagaskar’dan, sütlü ve bitter çikolata çeşitlerine lezzetini veren kakao Santo Domingo’dan, fıstıklar Antep’ten özel olarak seçilip geliyor. İtalya’nın meşhur Gianduia çikolatası da Gianduiotto’ya tadını veriyor.


Dünyanın dört bir yanında üretilen, o coğrafyaya özgü lezzetleri, en doğal halleriyle tatma imkanı sunan Pernigotti IL Gelato’da, en üst kalitedeki kakao ve meyveler tamamen kendi renk ve tatlarıyla dondurmalara ekleniyor. İtalyanların dondurma alanındaki ustalığıyla birleşerek günlük hayata lezzet ve keyif katıyor. Pernigotti IL Gelato’nun içine bu doğallığı bozacak yapay malzemeler veya trans yağ, glukoz ve fruktoz şurubu, gıda boyası gibi katkı maddeleri asla eklenmiyor.

Pernigotti IL Gelato’nun yeni kap serisi, İtalyan neşesiyle dolu bir yaz geçirmek isteyenler için 500 ml ve 175 ml şeklinde iki farklı boyuyla raflarda yerini almaya başladı.

Pernigotti IL Gelato hakkında
157 yıllık tarihi ile İtalya’nın en köklü markalarından Pernigotti, 2013 yılında Toksöz Grup tarafından satın alındı ve Türk sermayeli bir global marka olarak yoluna devam ediyor.
İtalya’nın dondurma alanındaki uzmanlığını Türkiye’ye taşıyan Pernigotti IL Gelato, yoğun lezzete sahip, en üst kalitede hammaddelerle üretilmiş ve tamamen doğal dondurmalar sunuyor. İçerisinde glikoz, fruktoz şurubu, trans yağ, bitkisel yağ, gıda boyası veya yapay aromalar bulunmayan Pernigotti IL Gelato’da yalnızca doğal içeriklerle elde edilen soslar kullanılıyor. Kaplama çikolatası, kakao yağı ve kakaodan yapılma gerçek çikolata, korneti ise yine tamamen doğal hammaddelerden yapılmış fındık soslu çıtır külah şeklinde üretiliyor.

Pernigotti IL Gelato’nun Stick (klasik, fındık, fıstık ve çilekli) ve Kornet (klasik, fındık, fıstık ve karamelli) tarzında ürünleri bulunuyor.

Hiç yorum yok: