Perşembe, Mart 10, 2016


MİSA Detoks Kürleri: Arındırıcı Etki!

Alternatif paket seçenekleriyle modern mutfağın sembolü MİSA’nın uzmanlar tarafından hazırlanan, hijyen, doğallık ve kalitenin her daim ön planda tutulduğu, besin değeri yüksek Soğuk Sıkım Detoks Menüsü ile kış aylarının ağırlığından kurtulun.
 
Markanın yaratıcısı Pınar Sabancı’nın sağlıklı beslenmeye olan ilgisi ve eğitimi ile bir çatı altında toplanan MİSA, mutlu, ince, sağlıklı beslenme düzeniyle ruhunuzu ve bedeninizi yeniliyor.
 
Parlayan bir cilt…
MİSA Soğuk Sıkım Detoks İçecekler, gün boyu sindirim sisteminizi dinlendirirken, içinde barındırdığı vitamin ve mineral deposuyla, cildinizi güzelleştirip, sağlıklı bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor. Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek enerjinizi arttırıyor, ödem atıp kilo vermenize yardımcı oluyor.
 
Normal meyve-sebze sularına oranla 5 kata kadar daha fazla vitamin ve mineral içeriğine sahip olan soğuk sıkım içecekler, ağırlıklı sebze severler için MİSA Yeşil detoks, daha çok meyve & sebze karışımı tercih edenler için ise MİSA Rengarenk detoks kürü olarak ayrılıyor. Soğuk kış günlerinde ise detoks içecekler, MİSA Vitamin çorbası eşliğinde servis edilerek içinizi ısıtıyor.
 
MİSA Dekupe Görselleri:
 
MİSA Hakkında:
 
MİSA’nın kurucusu Pınar Sabancı, liseyi Robert Kolej’de okuduktan sonra, Amerika’da Babson College’da girişimcilik bölümünden mezun oldu. Beslenmeye olan ilgisi üniversite yıllarında başladı. Mezuniyet sonrası New York’ta yaşadığı dönemde de çeşitli sağlıklı beslenme paketlerini deneyip, benimsedi. Sağlıklı beslenme üzerine dersler alarak başarıyla tamamlayan, katıldığı çeşitli programlar sonrası American Association of Nutritional Consultants’ın üyesi olan Pınar Sabancı’nın aklında her daim sağlıklı beslenmeye dair bir iş kurmak vardı. Türkiye’ye döndükten sonra MİSA’yı hayata geçirerek bu hayalini gerçekleştiren, aynı zamanda kendi blog unda sağlıklı yemek reçeteleri ve keşifler sunan Pınar Sabancı, MİSA bünyesinde barındırdığı genel müdür, müşteri temsilcileri, gıda mühendisi, ve gurme aşçılardan oluşan güçlü ekibiyle en son teknolojilerle donatılmış mutfağından çıkan paketlerle doğru beslenmenin sırrını paylaşıyor.
 

Hiç yorum yok: